HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

3m Littmann Klasik 3 Siyah Stetoskop ( Black 5620)

20-04-2022 14:01

3m Littmann Klasik 3 5620 Siyah Stetoskop (black)


Littmann Klasik 2  üretimine başladığı dönemlerde ,üretilen iki farklı renkten biri olan siyah stetoskop Klasik 3 serisinin de üretiminde devam ediyor. Littmann Klasik 3 serisinin , klasik 2 serisinin yerini almasından sonra her ne kadar rengarenk stetoskoplar üretilse de "sade siyah" renk olan 5620 kodlu  Black Stetoskop en çok tercih edilen renklerden biri olmaya devam ediyor. 
 

56 serisinden Littmann Klasik 3 Siyah Stetoskop (5620)


56 serisi ve 58 serisi şeklindeki sınıflandırma , üniversitelerdeki tıp fakültesi öğrencilerinin ifadeleri ile littmann lügatine eklendi. Öncesinde kodlar üzerinden bilgiler verilirken , tasarım farklılarından dolayı öğrenci arkadaşlar bu sınıflandırmaları yaptı. 3m Littmann Distiribitörü olarak , öğrenci arkadaşların belirlemiş oldukları bu tarz sınıflandırma üzerinden yardımcı olmaya başladık. 

56 serisinin birinci üyesi olan 5620 stetoskobunun tam adı : 3m Littmann Klasik 3 Siyah Stetoskop. Uzun uzun yazma sebebimize gelince ; bazen tarafımıza şu şekilde sorular soruluyor.

-Littmann klasik 3 değil mi bu ürün ? 
+Evet efendim
-Ben 3m istiyordum 

Bu muhabbetlerimize çok rastladığımız için , kısa bir özet geçerek anlatıyoruz. 3m dünyanın önde gelen firmalarından olup , littmann ; 3m in üretmiş olduğu bir ürününün ismidir. Klasik 3 ise littmann ürünün alt kategorilerindendir. Klasik 3, klasik 2 , kardioloji , master kardioloji serilerinin farkları ;
  • tasarımsal ,
  • kullanıldığı alnalar (örenğin pediatristler)
  • garanti süreleri
  • ses kaliteleri
göre değişkenlik gösterdiği için sınıflandırma farklılıkları oluyor. 

Peki 5620 Siyah Stetoskop Almak Yeterli mi ?

Dahili uzmanklık branşlarında okuyan ya da bu branşları isteyen , pratisyenlik yapacak olan ya da isteyen  hekimlerimiz ve hekim adayı öğrencilerin tercih etmesi durumunda yeterli olan bir ürün. Littmann Klasik 3 5620 Siyah Stetoskop ; her ne kadar littmann garantisi 5 yıl olsada , littmann klasik 3 serisi üretim kalitesi ile yaklaşık 15 yıl kullanılmaktadır. Severek seçmiş olduğunuz bu rengi uzun yıllar kullanabilirsiniz. 
Ürün hakkında bilgi almak için : 3m Littmann Klasik 3 5620 Siyah Stetoskop 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.