HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hekim Ekipmanları

13-05-2022 16:35
Hekim Ekipmanları

Hekim Önlükleri

Doktorların muayene esnasında veya ameliyat sırasında kullanabildikleri hekim önlükleri oldukça önemli bir ekipmandır. Yaz aylarında serin tutan ve kış aylarında sıcak tutan özelliklere sahip önlükler pamuklu ve çok özel kumaşlardan üretildiğinden cildinize zarar vermeyecek özelliktedir. Cepli ve cepsiz modellerle üretilen ve her bedene uygun bir şekilde sizlerin beğenisine sunulan bu önlükleri kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Terlik

Hekimlerin hastanede en çok kullandıkları ürünlerden bir tanesi de terliklerdir. Yoğun iş temposunda kolaylıkla hareket etmek ve hastalarla ilgilenmede yardımcı olan terlikler ayak sağlığınızı koruma açısından da oldukça önemlidir. Her ayağa uygun ortopedik ve dayanıklı terlikler için hemen akcamedikal.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Boneler

Boneler günlük yaşamda kadınlar tarafından kullanılsa da hastanede hem erkek hem de kadın hekimlerin kafasında çeşitli boneler görebilmeniz mümkündür. Bunun temel nedeni özellikle ameliyat sırasında kıl ve tüylerin ortama düşmesini engeller. Böylece hijyenik bir ortamın yaratılmasına imkan sağlarken doktorların daha rahat çalışmasına da katkı sunar. En özel boneler için hemen akcamedikal.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Tesettürlü Formalar

Tesettürlü doktor ve hemşireler için üretilen tesettürlü formalar son dönemin en çok tercih edilen hekim ekipmanları arasındadır. Bol ve rahat kesimleri sayesinde doktorlara kolay hareket imkânı tanıyan bu formalar aynı zamanda vücut hatlarının da gözükmesini engeller. Siz de tesettürlü bir kadınsanız veya rahat kesimli bir forma giymek istiyorsanız bu ürünler tam size göre!
Akcamedikal.com ile Dilediğiniz Ürünü Satın Alabilirsiniz!
Medikal malzemeler konusunda adeta çığır açan akcamedikal.com ile dilediğiniz ürünü oldukça uygun fiyatlara satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Bütçenizi zorlamadan en beğendiniz ürünleri sizlerle buluşturan akcamedikal.com sizlere sunduğu ürünlerde dayanıklı malzemelerin kullanılması ile de ön plana çıkar. En kaliteli medikal malzeme alışverişi için tek adres akcamedikal.com!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.