HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Cerrahi Forma

21-03-2022 22:55
Cerrahi Forma

Cerrahi Forma

Günümüzde şüphesiz ki en fazla talep gören meslekler sağlık alanı ile ilgilidir. Hemşire, acil tıp teknisyeni, doktor, cerrahi , pratisyen, anestezi uzmanı gibi çeşitli mesleklere sahip olan kişiler sağlık sektörlerinde çalıştıkları dönem boyunca mesleklerini ve rütbelerini belirleyen forma, önlük ve takımlar tercih etmek zorundadır. Doktorlar muayene sırasında dilerlerse serbest kıyafet giyebilir ve üstlerine önlük giymeleri gerekmektedir. Bunun dışında diğer sağlık çalışanlarının rütbe ve mesleklerini belirleyen kıyafetler tercih etmesi gerekmektedir. Söz konusu kıyafetler, kişilerin hizmet verdiği sağlık kuruluşlarına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Örneğin devlet hastanesinde çalışan sağlık personelinin kıyafetleri ile özel bir hastanede çalışan sağlık personelinin kıyafetlerinin değişkenlik gösterebildiğini ifade edebilmek mümkündür. Peki, sağlık personellerinin kullandığı kıyafetler nelerdir? Gelin hep beraber inceleyelim.

Cerrahi Forma Türleri

Sağlık personellerinin hizmet verdiği alana göre farklı kıyafetler tercih etmesi gerekmektedir. Bu kıyafet türlerini aşağıdaki gibi açıklamak mümkündür.

112/ATT/Ambulans

112 personelleri, acil tıp teknisyenleri ve ambulans çalışanlarının birbirinden özel kıyafetleri bulunmaktadır. Söz konusu kıyafetler içerisinde önlük, gabardin pantolon, yazlık yelek, tişört, uzun kollu tişört ve polar ceket yer almaktadır. Söz konusu. Kıyafet türleri Akça Medikal kalitesi ile sunulmaktadır.

Bone

Sağlık personeli çalışanlarının sık sık kullandığı aksesuarlardan bir tanesi de bonelerdir. Özellikle ameliyathane personeli, birbirinden şık ve renkli boneleri tercih etmektedir.

Doktor/Hemşire Önlükleri

Doktor ve hemşire önlükleri kategorisi içerisinde kısa kollu önlük, erkek önlük, çift yakalı hemşire önlük, kadın vizit önlüğü, erkerk vizit önlüğü, labaratuvar önlüğü, uzun önlük, kısa kollu tunik boy önlük gibi önlük çeşitleri yer almaktadır. Doktor ve hemşireler kendileri için en uygun önlükleri tercih ederek Akça Medikal kalitesi ile önlüklere sahip olabilirler.

Scrubcs/Ameliyat Kıyafetleri

Scrubs, ameliyat kıyafetleri en sık ihtiyaç duyulan tıbbi kıyafetler arasında yer almaktadır. Bu kategori altında cerrahi takımlar, bayan kruvaze yaka takımlar ve birbirinden renkli takımlar yer almaktadır.

Hamile ve Tesettür Kıyafetleri

Yukarıda bahsedilen tüm tıbbi kıyafetler hamile ve tesettürlü bireyler için uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Akça medikal olarak isme özel stetoskop da kalitemizi scrubs konusunda da göstermek isteriz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.