HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yoyo Kartlık

13-05-2022 16:40
Yoyo Kartlık
Pek çok iş yerinde tercih edilen yoyo kartlık modellerinin hem işe giriş ve çıkışlarda hem de personelin kimlik bilgilerinin belli olabilmesi amacı ile tercih edilen ürünlerdir. Özellikle hastanelerde çeşitli sağlık personelleri tarafından kullanılan bu kartlıklar ile doktorun ya da sağlık çalışanının bilgilerini görmek mümkündür. Yaka kartı olarak da ifade edilebilen bu ürünler ile pek çok avantaj elde edilebilmektedir. 
Yoyo kartlık modelleri sahip oldukları mekanizma doğrultusunda 75 cm uzaklığa kadar uzanabilmektedir. Bu da personeller için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Yoyo kartlık farklı özelliklere sahip  bir şekilde üretilip personellerin beğenisine sunulabilmektedir. Bunların yanı sıra farklı özelliklere ve tasarımlara sahip olan ürünlerin talep doğrultusunda özel tasarım ile üretilmesi de mümkündür. 
Yoyo kartlık modelleri genellikle firmanın ya da kurumun logosunu, personelin bilgilerini taşımaktadır. Bu nedenle de bilgilendirme kartı olarak da ifade edilmektedir. 
Cerrahi Önlük
Cerrahi önlükler, ameliyat sırasında sağlık personelleri tarafından tercih edilen ürünlerdir. Ameliyat esnasında zorunlu bir şekilde tercih edilmesi gereken cerrahi önlükler tek kullanımlık önlüklerdir. Ameliyat başlarken giyilir ve ameliyat bitiminde direkt olarak atılır. Sağlık personelleri dışında ameliyat olacak hastalara da önlük giydirilmektedir. Bu doğrultuda hastaların ameliyat şekline göre önlükler tercih edilmektedir. Dolayısıyla cerrahi önlüklerin kullanım alanları kapsamında son derece yoğun bir şekilde tercih edildiğini ifade etmek mümkün hale gelmektedir. 
Kaliteli Önlük ve Yoyo Kartlık Modelleri
Kurulduğu günden bu yana müşterilerine en kaliteli hizmetleri sunan firmamız ile siz de yoyo kartlık ve önlük modellerine sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kaliteli bir şekilde hizmetler sunan firmamızın ürünlerini detaylı bir şekilde incelemektir. İncelemeleriniz doğrultusunda bizimle iletişime geçerek önlük ve kartlık modelleri ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Hadi, en kaliteli ve şık tasarımlara sahip olan ürünler için hemen harekete geçin ve bizi tercih ederek siparişinizi oluşturun.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.